Thomas Gordon

Thomas Gordon (1918-2002) kaliforniai pszichológus (Carl Rogers tanítványa és kollégája) a kommunikációs készségek tanításának úttörője, a Gordon-modell megalkotója.

Thomas Gordon

 

Gordon meg volt győződve arról, hogy az erőszak alkalmazása rontja a kapcsolatok minőségét, és felismerte, hogyan kerülhető ez el.

 

Az általa kifejlesztett Gordon-módszer alapján a világ különböző tájain tanítanak szülőknek, tanároknak, vezetőknek eredményesebb kommunikációt. 

 

Módszerében 3 kommunikációs alaphelyzet felismerését:

  • az „én problémám”,
  • a „te problémád”,
  • a „mi problémánk” 

 

és az ezekben a helyzetekben, erőszak nélkül működő kommunikációs eszközöket:

  • Én-üzenet
  • Értő figyelem
  • Vesztesmentes konfliktusmegoldás

 

tanítják tréningek formájában, immáron több, mint 40 éve, szerte a világon. 

 

A TUDKO tréningeken a Gordon-modellt és egyéb eszközöket is tanulunk, illetve begyakoroljuk, hogy te is jól tudd alkalmazni ezeket minden felmerülő helyzetedben.

 

 
László Erikáról

A Tudatos Kommunikáció tréningprogram megalkotója László Erika, több, mint 30 éve foglalkozik kommunikációval. Nemzetközi tapasztalattal rendelkező transzformációs instruktor, tanácsadó.


Több száz workshopot tartott Európa, Ázsia és Közép-Amerika területén 3 nyelven, illetve tolmácsolással. Több, mint 30 országból és 5 kontinensről több ezer kliensének és hallgatójának életét változtatta meg az általa létrehozott módszerekkel, programokkal és konzultációkkal.


Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) - a Bruce Lipton oldalán az Energia Pszichológiai módszerekek között ajánlott - a világon egyedülálló, iPad-es applikáción működő intuitív, energetikai coaching rendszer kifejlesztője.  


A hiedelem-átalakító DEMERT Módszer™ és a Numeropátia™ megalkotója, valamint a SzuperTudatos Világ™ nemzetközi hálózat (SuperConscious World®) nemzetközi közösségének társalapítója, szakmai vezetője és a Szuperc Limited (Hong Kong) társtulajdonosa.


A CoachOK tagja.

László Erika könyvei

LélekZenE

SzuperTudatos Csakra kártyák™

Kreatív Coaching kérdések

KULCS a kreatív munkához

Kövess Facebookon is!

Minden jog fenntartva. László Erika transzformáció és kommunikáció instruktor, az Intuyching® - Bruce Lipton weboldalán, az Energia Pszichológiai módszerek között ajánlott - intuitív, energetikai coaching rendszer létrehozójának Tudatos Kommunikáció oldala.

© Szuperc Limited 2023 All rights reserved.  -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Privacy Policy

Impresszum

 

Feliratkozás a Lélekemelő hírlevélre

Iratkozz fel hírlevelemre!