Thomas Gordon

Thomas Gordon (1918-2002) kaliforniai pszichológus (Carl Rogers tanítványa és kollégája) a kommunikációs készségek tanításának úttörője, a Gordon-modell megalkotója.

Thomas Gordon

 

Gordon meg volt győződve arról, hogy az erőszak alkalmazása rontja a kapcsolatok minőségét, és felismerte, hogyan kerülhető ez el.

 

Az általa kifejlesztett Gordon-módszer alapján a világ különböző tájain tanítanak szülőknek, tanároknak, vezetőknek eredményesebb kommunikációt. 

 

Módszerében 3 kommunikációs alaphelyzet felismerését:

  • az „én problémám”,
  • a „te problémád”,
  • a „mi problémánk” 

 

és az ezekben a helyzetekben, erőszak nélkül működő kommunikációs eszközöket:

  • Én-üzenet
  • Értő figyelem
  • Vesztesmentes konfliktusmegoldás

 

tanítják tréningek formájában, immáron több, mint 40 éve, szerte a világon. 

 

A TUDKO tréningeken a Gordon-modellt és egyéb eszközöket is tanulunk, illetve begyakoroljuk, hogy te is jól tudd alkalmazni ezeket minden felmerülő helyzetedben.

 

 
László Erikáról

A Tudatos Kommunikáció tréningek megalkotója László Erika, közel 30 éve foglalkozik kommunikációval. Nemzetközi tapasztalattal rendelkező transzformációs tréner, coach, mentor.

Több száz tréninget tartott Európa, Ázsia és Közép-Amerika területén. 3 nyelven, illetve tolmácsolással tanít.

25 országból és 5 kontinensről több ezer kliensének és hallgatójának életetét változtatta meg az általa létrehozott tréningekkel, módszerekkel és konzultációkkal.

A SzuperTudatos Önfejlesztés™ (SuperConscious Self-Coaching™) védjegyeztetett, a világon egyedülálló, iPad-es applikáción működő intuitív coaching rendszer kifejlesztője.

A SzuperTudatos Világ™ (SuperConscious World™) - a SzuperTudatos mentorok, instruktorok és tagok - nemzetközi közösségének társalapítója és a Szuperc Limited (Hong Kong) társtulajdonosa.

A CoachOK és a Wellness Universe tagja.

László Erika könyvei

LélekZenE

SzuperTudatos Csakra kártyák™

Kreatív Coaching kérdések

KULCS a kreatív munkához

Kövess Facebookon is!

Minden jog fenntartva. László Erika coach, tréner, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának Tudatos Kommunikáció oldala

© Szuperc Limited 2019 All rights reserved.  -  Hosted by Orangewebsite.com (Iceland)

Privacy Policy

Impresszum

 

Feliratkozás a Lélekemelő hírlevélre

Iratkozz fel hírlevelemre!