Referenciák

Tréning résztvevők mondják a Tudatos Kommunkációról

Referenciák

 

 

 

Kedves Erika,

Szeretnék köszönetet mondani a tudásért, melyet átadtál. A tudásért, melyre kurzusról kurzusra nyitottá váltam segítségeddel! Hálás vagyok kitüntető figyelmedért és azért, hogy megerősítetted bennem, hogy tudok, helyesen, Tudatosan Kommunikálni. Amit már a mindennapi életben, több alkalommal is sikerrel alkalmaztam.
Köszönöm, a TUDKÓt. :)

Üdvözlettel:
Gombos R. Richárd (Hypnosetherapeut, Ausztria)

 

 

 

Drága Erika :)

 

A Tudatos Kommunikáció tréningek által végre teljessé, és egyértelművé vált számomra a kommunikáció életem minden területén.

 

Fantasztikus élmény a tanfolyamaidon részt venni, hisz gondolataid, tapasztalataid teljes értékűen, bárki számára érthetően átadod.

 

A tréningeid során a hangulat felemelő és nagyszerű, mivel rengeteg szituációs gyakorlatot is beépítesz, melyekkel igazán gyakorlatiassá, elsajátíthatóvá válik a tudatos kommunikáció alkalmazása bárhol és bármikor.

Köszönöm, hogy sok mindenben új utat mutattál, tisztelettel, szeretettel gondolok rád nap mint nap, akár egy "legendára".
Szívből kívánok neked erőt, hitet, bőséget és örökké tartó lelkes, vidám útmutatást :)

 

Szeretettel,
Péterfy Erzsébet (kineziológus, Szeged)

 

 

 

Drága Erikám!

Én is Csodásan éreztem magam!

Elröpült az idő (kellemes közegben és érdekfeszítő témában nincs idő, és itt mindkettő jelen volt).
Valóban nekünk is tanulságos volt, és látványos a fejlődésünk. Elsősorban másoknál vettem észre - mint a kívülálló szokta. Én magamon azóta helyzetekbe viszem bele magamat, nem menekülök el a kommunikáció elől, vagy csinálom a berögzült rossz technikát, hanem próbálkozom. Idegenekkel könnyebben megy. A lányom továbbra is nehéz “falat” még, de nem adom fel...

 

Fontos felismerés a számomra, hogy mennyire csak a saját érzéseinkkel vagyunk elfoglalva és érintve a beszélgetés kapcsán, és így nem is csoda, hogy a másik fél nem tud kibontakozni. Így folytjuk bele a szót, és fordul még jobban befelé vagy nem lesz kedve elmondani a problémáját annak, aki nem figyel rá...

 

A Tudatos Kommunikáció tréning arra tanít engem, hogy a másik fél érzéseire tudjak figyelni...

 

Miközben valóban ez a szándékom a lányomnál, elriasztottam... Jó ötlet volt eljönni erre a tanfolyamra, mert tiszta sor, hogy én vagyok a felnőtt, nekem kell felnőni a feladathoz!
A tanultakat a munkám során is fogom tudni alkalmazni, hogy megnyissak vele másokat...

1 mondatban megfogalmazva: Úgy bánj másokkal, ahogy szeretnéd, hogy ők bánjanak veled!

Dr. Czakó Éva (gyógyszerész, Budapest)

 

  

 

Drága Erika,

 

nagyon hálás vagyok, hogy részt vehettem a kommunikációs tréningen. Mióta ismerlek rengeteg segítséget és hasznos tanácsot kaptam Tőled kapcsolataim/konfliktusaim kezelésével, és mindennapjaim megélésével kapcsolatban. De, amit a tréning nyújtott felülmúlhatatlan!

 

Három hónap alatt óriási változáson mentem keresztül, ami a mai napig tart. Sokkal könnyebbnek érzem az életet, még ha nem is azt hozza, amit adott pillanatban kellemesnek érzek. Más lett a hozzáállásom mindenhez.

 

Könnyebben veszem a nehéz helyzeteket, nem ítélkezek (annyit), illetve látom, hogy ha másnak baja van és rajtam próbálja levezetni a feszültséget, az nem az én problémám (SZERINTEM EZ A KULCSMONDAT!). Kihatással volt az önbizalmamra (ami eddig nemigen volt), és segít tisztába kerülni önmagammal.

 


Kellemes társaság jött össze, szuper embereket ismerhettem meg, akikkel élmény volt eltölteni azt a hat napot. Szeretném nekik is megköszönni, hogy tapasztalataikkal, saját életükből vett példákkal még tartalmasabbá tették az élményt.

 

Óriási felismerések, megdöbbentő tények értek, melyek feldolgozásához szükség volt időre, ezért is nagyon jó, hogy három hónap alatt ment le az egész. Rengeteg dolgot és múltbéli eseményt megértettem, végre megértem szüleimet, testvéreimet, barátnőimet, ezáltal rengeteget javítottam a kapcsolataim minőségén.

 

Veszekedések helyett tartalmasakat beszélgetünk. Konkrétan nem veszik észre, ha éppen megértő nyelven beszélek velük, de érzik, hogy valamiért jobb engem felhívni, így bármi problémájuk van, engem keresnek, olyan dolgokat osztanak meg velem, amit talán nem is akartak elmondani, csak azért meg véééégre valaki megérti őket. Így megélhetik érzéseiket, érzik, hogy nincsenek egyedül a problémával…
Hogy mindenki értse, nekem a család jelentette a legnagyobb kihívást, nálunk a konfliktusok, nagy veszekedések mindennaposak voltak. A tréning óta ilyen nem fordult elő!

 

Persze az első nap után szinte megszólalni sem mertem, hiszen rádöbbentem, mennyire rosszul kommunikáltam eddig. És nagy feladat volt az újonnan megtanultakat alkalmazni. De napról napra jobban ment és nagy sikerélményeim voltak/vannak, amiket a mai napig kisebb csodaként élek meg.

 

Ha rajtam múlna, mindenkinek kötelezővé tenném, hogy láthassák, van más út, nem csak az, amit követtünk hosszú éveken keresztül.
Láthassák mennyivel könnyebb minden, mennyivel kiegyensúlyozottabbak, harmonikusabbak lehetünk. És valóban higgyenek benne, BÁRMIT ELÉRHETÜNK, BÁRMIRE KÉPESEK VAGYUNK!

Nagyon köszönöm, sokszor puszillak,

Honosi Hanna (Kitti függöny, Dorog)

 

 

 

 

Nem ismertem korábban, hogy miről fogunk tanulni, csak az ajánlásod révén, ill. a honlapról utánaolvasva döntöttem úgy, hogy ez biztos nekem is jót fog tenni. Általánosan szerettem volna a kommunikációmon fejleszteni, mivel bizonyos szituációkat nem kezeltem megfelelően, pl. a tréningen is említett feladatkiosztás, főnök-beosztott viszony, stb. 

 

Ez a tréning lényegesen többet adott, mint amit eredetileg célként felállítottam.

 

Olyan technikát tanítasz, amiről az átlagembernek fogalma sincs, hogy létezik, ill. tudod, kommunikálni mindenki tud :), tehát nem kell tanulni ilyet, de azt, hogy hogyan kell reagálni egy pl. ideges emberre úgy, hogy rövid távon lecsillapodjon, és meg tudjon hallgatni nyitottan, v. hogyan mondjunk el kéréseket anélkül, hogy a másik rosszul érezné magát (súlyosabb témákban is, mint pl. végezd el ezt+ezt, különben nem tudunk együtt dolgozni), ilyen tréning nélkül csak nagyon kevés ember képes (én korábban nem nagyon találkoztam ilyennel).

Molnár Tamás

 

  

 

 

Drága Erika,

 

Rendkívül hálás vagyok, hogy az utunk találkozott, és hogy megismerhettelek. Most “AHA” érzésem, megértettem, hogy mi az, ami miatt Példaképemnek tekintelek. Bocsáss meg, tisztában vagyok a hibáiddal, nem hibátlannak látlak, hanem olyan EMBERNEK, amilyenné magam is szeretnék válni.

 

Az az összeszedettség, előadói és kommunikációs készség, amivel rendelkezel azt is szeretném megtanulni.

 

A Tudomány az az, hogy miképpen tudjuk az Univerzum tudását megérteni és átadni a megoldási “kulcsokat” a környezetünknek.

 

Az “ajtót” nekik kell kinyitni és az úton járni. Te az ÉN “kulcsomat” testesíted meg. A célt először önmagadban kell elérned. Az igazi csend teremti a nagy gondolatokat, felismeréseket.

Ölellek: Patik Márti (SzuperTudatos  Executive Mentor, Budapest)

 

 

 

Drága Erika!

 

Nagyon jól éreztem magam. Érzem magamban az erőt, a határozottságot. Érzem és tapasztalom a tréning hatását. Hálás vagyok neked és látatlanul mindenkinek, mindennek, hogy lehetőségem adódott ezen a sorozaton részt venni.

 

Rendkívül tanulságos volt. Óriási pozitív energiákat szabadított fel, mely energiák mindannyiunkat, a magasba emelt. Felismerem, hogy mily vastag falak omoltak össze.

 

Amióta szerencsém volt téged megismerni, tőled tanulni, rengeteg téves gondolatot, sok sok hülyeséget engedtem a semmiségbe.

 

Az én lelkiismeretem tiszta, ennek ellenére volt mit kikukázni. Még egyszer szeretném neked és mindenkinek a lehetőséget megköszönni.

 

Nagyon sok puszi és ölelés.
Judit (H. Gézáné Judit)

 

 

 

Drága Erika!

Úgy gondolom,hogy életem egy olyan szakaszához érkeztem általad és a tudatos kommunikáció által, mely komoly felismeréseket és megértést adott a kapcsolataim és önmagam mélyebb értelmezésében.

 

Szeretettel ajánlom minden olyan ember figyelmébe, aki nem "remeteként" éli mindennapjait.

Hálás köszönettel,
Anikó (Cs. I. Anikó)

 

 

 

A kommunikáció, tudatos kommunikációhoz való viszonyulásomtól indulok egy gondolat erejéig: amikor először jártam Erikánál tanácsadáson 2010 nyarán, a beszélgetés közben említett néhány elemet, amit tanfolyamon oktat (Eric Berne-féle Én-állapotok, továbbá hogy - megmaradt, mert egy héttel ezelőttig nem értettem - "az értékek változnak/hatnak, az alapelvek nem").

 

Annyi kiábrándító "csapatépítésen", szemináriumon ültem már azonban életemben, és a kommunikáció szó olyannyira a magyar, főként kereskedelmi tévés média kétes színvonalú világával forrt össze a fejemben, hogy elképzelni sem tudtam - de komolyan esélyt sem láttam rá! - hogy ebben a témában bárki-valaha-bármi átütőt képes számomra villantani.

 

Hogy én rászánjak napokat arra, hogy kommunikációról oktassanak? Fogalmazni tudok, ha valami nem megy át, a hiba egyértelmű, hogy a fogadóállomáson van ("sajnos túl sok hülye van ebben az országban...").

 

Ma már - szerintem tűrhetően gyorsan, másfél évvel később! - tudom, hogy mekkorát tévedtem!

 

A legfurább végül, hogy kimondottan boldoggá tesz, hogy - Erika személye, a Gordon-féle rendszer és a továbbfejlesztett tanfolyam-anyag, végül pedig minden drága csoporttag hathatós közreműködése által - megdőlt említett sztereotipikus értékítéletem!

 

A tolmács nyelv tanfolyamon egészségügyi okok miatt azt hittem nem fogok tudni részt venni, egy nappal a kezdés előtt fordultam Erikához, ő javasolta, hogy Skype-on működtessük a dolgot, és ne maradjak ki!

 

Videotelefon üzemmódban a kezdéstől zárásig követtem végig az eseményeket; a feladatoknál ugyanúgy be voltam osztva, mint a jelenlévők, mindenkinek köszönöm, aki a párom volt, hogy megküzdött a helyzettel, és egy rajzolt copfos szellemarcot nézve (mivelhogy én nem voltam kamera előtt) beszélgettünk fontos, vagy éppen intim, illetve komoly értékrendi témákról.

 

A tanfolyam teljes anyagát egy nappal korábban megkaptam Erikátől .pdf file-ban, és át is futottam. Megmondom őszintén megijedtem tőle, elég sok minden magas volt. Nem állt az sem össze, hogyan fogunk mindezzel két nap alatt megbirkózni!

 

Konfliktusokat, vitát, sőt életmegnyomorító veszekedéseket görgetnek az emberek maguk előtt egy életen át, nagy feladat ebből kitörni, érteni fogom-e?

 

A két napos tanfolyam végére azonban meglepően felvilágosult és nyugodt lettem, ahhoz hasonlítanám, mint amikor az ember úszástanfolyamot jár ki a megfelelő oktatónál. El sem tudja képzelni, hogy a kutyaúszásnál van értelmesebb mozgás a vízben, de pár nap alatt megtanítják az összes alapmozgást; hagyják, hogy ízlelgesse; kijavítják amíg biztonságot nem szerez.

 

Erre való egy tanfolyam. Utána már az úszó dolga, hogy hosszokon át gyakorolja, csiszolja, tegye automatizmussá. És egyszer csak azt veszi észre, hogy eszébe sem jut a kutyaúszás!

 

A tolmács nyelv sokrétű anyag, először meg kell érteni mi a konfliktus, a vita vagy a veszekedés, mint szituáció, utána látni, hogy érintettek vagyunk-e vagy sem - mindkét eshetőségre kaptunk iránymutatást - és csak ezt követően jutottunk el az ún. tolmács kommunikációhoz vagy a tanácsadó nyelvhez.

 

Hatalmas anyag szerintem, de csont nélkül megvolt, minden ami kell!

 

A csoportunkat, egy-egy képzési nap hangulatát imádom! Tanfolyamnapokon este még a kádban is nevetgélek, mesélek itthon, és az egész élmény ezt követően tíz nap-két hétre feltölt! :-)

 

Az órákon mindenki hozzá tud szólni úgy, ahogyan szíve diktálja, mindannyian tudjuk hozni önmagunkat, nem kell színlelni, affektálni vagy félni, hogy a közeg mit igazol vissza; Erika ebben nagyon jó, és abban is, ahogyan észrevétlenül, de erős kézzel fogja a dolgokat: így mindig a tanfolyam keretei között maradunk. Nincs véget nem érő pszicho-csoportterápia tanulás helyett!

 

Rengeteget tanultam Erika személyén keresztül a kommunikációról, meggyőződésem, hogy személye és hitelessége - ahogyan alkalmazza a módszert - fele-háromnegyed része a sikernek! Gyorsítóként hat, segít az írott anyag mellett megérteni azt, amiről a tanfolyam anyaga szól!

 

Gratulálok Erikának mindenhez, amit a tudatos kommunikációval és annak oktatásával kapcsolatban munkálkodott és elért, végül pedig szívből köszönöm hogy összehozott minket, A Csoportot!

 

Sok puszit küld szeretettel: F.K.

 

 

 

Kedves Erika!


Elsősorban köszönöm S-nak a lehetőséget, hogy elhívott és ott lehettem veletek, mint ahogy ott is mondtam és itt megerősítem, hogy ha még lesz újra "Az én nyelv" és a "Megértő nyelv" akkor azokra is el szeretnék menni.

 

Én eddig ilyen jellegű képzésen nem voltam, nekem így volt tökéletes ahogy volt.
Nagyon sokat tanultam, próbálom alkalmazni is :) és mint ahogy szokott lenni, rájöttem hogy még milyen sokat kell, de érzem hogy ezzel érdemes foglalkozni.
Örülök hogy megismerhettelek mindnyájatokat, szeretnék még találkozni veletek.

 

Köszönöm az öleléseket is, és itt most küldök egy virtuálist :). Melinda

 

 

 

Kedves Erika!

 

Rendkívül hasznos volt a tanfolyam, de valahogyan Én mindig utólag értem meg az elhangzottakat.

 

Megértettem, hogy az emberi kapcsolataimon hogyan tudok javítani.

 

Mit is jelent a figyelem? Miért érzik sokszor elhanyagolva magukat Szeretteink? Nem utolsósorban az a stílus, ahogyan kezeled a csoportot Erika, szinten tanulni való feladat számomra. P. Márti

 

  

 

Kedveseim!

 

Márti bátor színvallása példa értékű. Én már az első kurzus után jeleztem, hogy

 

mint kommunikációs szakembernek is sokat jelentett a sajátos megközelítés és rendszer.

 

Ezen véleményem ezennel megerősítem. Ismét megbizonyosodtam arról, ha a téma és előadó összhangban vannak, akkor megy át igazán az üzenet. És Erika hiteles volt, így témája is.

 

Köszönet Györgyinek is, hogy nem adta fel, és kitartott a mellett, hogy még nekem is szükségem lehet Erika kommunikációs meglátásaira.

 

Igaz, azt is megláttam, senki kedvéért ne adjam fel azt, ami vagyok, férfias gondolkodásom és a jó értelembe vett férfiassági erényeket. De, sőt használjam tudatosan a megértő-, és én nyelvet, de a tolmácsnyelvet is, mint férfi.

 


Ezzel példát mutatva talán férfi társaimnak is.
És tudjam, ha nem használom, miért nem, és azt is, hogy ha igen, akkor hogyan. Szép az, ami érdek nélkül tetszik. És erre próbálok ezentúl jobban figyelni, ha lehet, a tudat alatti szinten is.

 

Köszönöm, hogy lélekben gazdagodhattam általatok.

 

Sok sikert kívánok az alkalmazásban. SL

 

  

 

Kedves Erika!

 

Kommunikációval is foglalkozó szakemberként köszönetemet szeretném kifejezni ilyetén is. Írom ezt Neked címezve, de úgy, hogy más is "hallja".

 

Nem könnyű egy férfi embernek eljutni oda, hogy felismerje, szüksége van a megértő nyelvre. Megértem férfi társaimat, és a Ti, azaz a női türelmetlenségetek is, hogy miért nem érti ez a szerencsétlen azt, amit én már tudok, vagy jó esetben gyakorlok is.

 

De ha az a szerencsétlen férfi azt sem tudja mi fán terem ez az egész, a nőtől pedig nem épp ildomos ilyesmit tanulni - akkor bizony ezt gondolja. De ha mégis eljut idáig, lehet más is megláthatja amit én, nevezetesen a különbözőségeket Mars és Vénusz között, és azt, hogy nem kell minden áron a másikat az én képemre és hasonlatosságomra faragni, elég, ha ezt a JÓ ISTEN már megtette.

 

Érdekes érzés volt ennyi Vénusz között lenni, és köszönet mindenkinek azért, hogy közben önmagát adta. Ez a Marsok között másként szokott lenni, ha egy Vénusz is van, bizony minden megváltozik. Erika különlegesen jól kezelted a csoportot, ritka jó érzéked van a csoportterápiához és a megértő nyelvhez is.

 

Kommunikációval én is foglalkozom, tanítottam főiskolán is..........

....... tanítjuk a közléssorompókat és oly sok minden mást is, de mindennek vajmi kevés köze van a megértő nyelvhez.

 

Erika biztosan a helyén van, és azt gondolom én is és még sokan mások is, de az érzéseket, érzelmeket, ezek egymásra hatását helytől és helyzettől függetlenül mindenkinek, mindig tudnia kell(ene) kezelni, és ebben Erikától van még mit tanulnom.

 

Szeretettel, a megértő nyelvet tanuló, és még jobban tanulni vágyó SL

 

 

 

Sokáig azzal fényeztem magam azzal, hogy milyen kiváló az érzelmi intelligenciám. A gond csak az volt, hogy rajtam kívül ezt sokan nem vették észre... :-)

 

A tréningen megtudtam ennek az okát, és ráterelődtem egy útra, ami a megértő és a megértést megfelelő módszerrel visszajelző kommunikáció felé vezet.

Erika kiválóan építi fel a tanfolyamokat, a tematika tágabb, mint az aktuálisan tárgyalt téma. Hálásan köszönöm azt, amit az érzés és érzelmek különbségéről tanultam, sok lelkileg számomra nehéz témát helyretett.

 

A tanfolyam törzsanyaga kellően váltogatja az elméleti szabályokat és a gyakorlati feladatokat.
Az érzések-igények és a közléssorompókat emelném ki az első napról, a megértő nyelv alkalmazásának hibáit a második napról. A feladatok látványosan mutatnak rá a szabályok megvalósítási lehetőségére. Minden kérdésre kellő időt szántunk, nem maradt bennem lezáratlan érzés.

 

Rájöttem, hogy a közléssorompók és a hibák nyolcszöge túl gyakran fordul elő a tágabb környezetemben; illetve, megtudtam az okát, miért nem szeretek bizonyos személyekkel magánéleti dolgokat megbeszélni (mert nem a megértő nyelvet használják velem szemben)!

 

A hangulat kiváló volt, az elejétől a végéig, pedig esküszöm, hogy nagy átlagban de. 11h előtt használhatatlan vagyok, de még ez sem zavart. Erika befogadó, meleg légkört teremtett, de végig kézben tartotta a csoportot és a témát.

 

Minden bennem ragadt kérdésre kaptam választ, és elég komoly felismerésekre jutottam: egy eszközt ÉS egy részletes játékszabályt kaptam a további életemhez. Meg tudom fogalmazni, mi zavar mások kommunikációjában, és ez segít, hogy ne ragadjak bele felesleges önmarcangolásba, amikor nem nálam van a probléma. :-)

 

Kiválóan éreztem magam. Még rajzolni is hajlandó voltam, pedig nagy ellenállás van bennem ezzel kapcsolatban (mert nem tudok).

 

Feltétlenül ajánlom minden magyarul beszélő személynek ezt a tanfolyamot, minden erre szánt perc és forint megérte, megéri! Évtizedekig elhúzódó, konfliktusos helyzeteket is meg lehet oldani vagy tompítani lehet megfelelő ismerettel az emberi kommunikációról.

 

Erika tanfolyama egyedi, semmi esetre sem közhelyes vagy unalmas.

 

Egy új világ volt számomra; ha a pesszimista énemet veszem elő, van bennem neheztelés, hogyan élhettem eddig enélkül, és miért nem tanítják ezt az iskolában (akár már a középiskolásban is).

 

Erika tanfolyama nem csak kommunikációról szól, sőt az emberi veselkedésnél is több! Muníció, versenyfelszerelés a mai világban, támpontot és alapismeretet ad, hogy ne essünk ki a középpontunkból!

 

A nyomtatott anyag egy összefűzött spirálfüzet, a jegyzeteket is abba készítettem, így szívesen forgatom és egyben van. Gyakran tervezem használni, sőt be is kell vágni, mint egy idegen nyelv nyelvtani szabályait.

 

Köszönöm hogy ott lehettem, köszönöm, hogy van, aki ilyen színvonalon tart ebben a témában tanfolyamot, és köszönöm Erika, hogy mindig kellemes, befogadó, támogató hangulat alakul ki a csoportjaidban!


Kívánom, teljes szívemből kívánom, hogy minél szélesebb rétegek megismerjék ezt a kidolgozott anyagot, és a gyerekeim már ilyen közegbe szocializálódjanak!

 

Alapvető dolgokat képes megváltoztatni a tudatos kommunikáció, most már ezt nem csak hiszem, hanem lassan tapasztalom is.

F.K.

 

 

 

Kedves Erika!

 

Ismét nagyon jól éreztem magam az általad vezetett tréningen. Feltöltött a jó hangulat és a sok nevetés, melyet tanulás közben átélhettünk együtt.

 

Sok-sok új és jó dolgot hallottam, tanultam, és van, amit már sikerült tudatosan alkalmazni, sőt volt olyan helyzet is, amikor azt vettem észre, hogy észrevétlenül azt teszem, beszéltem, amit a tanfolyamon hallottam, tanultam.

 

Jó felkészítés, megerősítés volt az utána következő napok véletlenszerű nagyobb beszélgetéseire - ha hinnék a véletlenekben. :)

 

Igaz nem sikerült mindegyik 100% - on, de sokkal jobban ki tudtam magam fejezni, és meg tudtam hallani a másik érzését, problémáját, és az eddig feszültséggel záródó hasonló beszélgetés most visszamaradó feszültség nélkül zárult.

 

Köszönöm a segítséget a saját példáim megoldásában - még én sem gondoltam végig, hogy mi mögött, mi húzódhat meg - és nagy meglepetés volt számomra is a valódi ok megtalálása, melyre önmagam nem is gondoltam volna.

 

Nagyon tetszett a tanfolyam rugalmassága, hogy bármilyen probléma is került bedobásra - foglalkozva lett vele, nem pedig mereven az anyaghoz ragaszkodva mentünk tovább.

 

Én mindenkinek csak ajánlani tudom, mert nagymértékben változtat a másik felé való megértésen és ha csak egy-egy helyzetben is, de eszébe jut és használja ezt a megértő nyelvet valóban érdekes meglepetéseket, élményeket fog magának szerezni.

K. Györgyi

 
László Erikáról

A Tudatos Kommunikáció tréningprogram megalkotója László Erika, több, mint 30 éve foglalkozik kommunikációval. Nemzetközi tapasztalattal rendelkező transzformációs instruktor, tanácsadó.


Több száz workshopot tartott Európa, Ázsia és Közép-Amerika területén 3 nyelven, illetve tolmácsolással. Több, mint 30 országból és 5 kontinensről több ezer kliensének és hallgatójának életét változtatta meg az általa létrehozott módszerekkel, programokkal és konzultációkkal.


Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) - a Bruce Lipton oldalán az Energia Pszichológiai módszerekek között ajánlott - a világon egyedülálló, iPad-es applikáción működő intuitív, energetikai coaching rendszer kifejlesztője.  


A hiedelem-átalakító DEMERT Módszer™ és a Numeropátia™ megalkotója, valamint a SzuperTudatos Világ™ nemzetközi hálózat (SuperConscious World®) nemzetközi közösségének társalapítója, szakmai vezetője és a Szuperc Limited (Hong Kong) társtulajdonosa.


A CoachOK tagja.

László Erika könyvei

LélekZenE

SzuperTudatos Csakra kártyák™

Kreatív Coaching kérdések

KULCS a kreatív munkához

Kövess Facebookon is!

Minden jog fenntartva. László Erika transzformáció és kommunikáció instruktor, az Intuyching® - Bruce Lipton weboldalán, az Energia Pszichológiai módszerek között ajánlott - intuitív, energetikai coaching rendszer létrehozójának Tudatos Kommunikáció oldala.

© Szuperc Limited 2023 All rights reserved.  -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Privacy Policy

Impresszum

 

Feliratkozás a Lélekemelő hírlevélre

Iratkozz fel hírlevelemre!