Ingyenes

Ingyenes letöltéseket, előadásokat, teszteket és videókat találsz kommunikációs témákban és László Erikával kapcsolatban.

Ingyenes

 

Erika írja:

 

Nem tudom, te hogy vagy vele, én eléggé utálom, hogy az interneten manapság csak feliratkozás ellenében lehet szinte bármit letölteni. Csak több időbe kerül, míg egyébként persze utána bármikor le lehet iratkozni. 

 

LÉLEKEMELŐ blog listán már több ezer olvasó van, ezért én nem "gyűjtöm" azokat, akik utána úgyis leiratkoznának. MINEK? Semmi értelme! Az én olvasóim olyanok, akik folyamatosan olvassák a híreket, és jönnek a programokra, és én az ilyen olvasókat vonzom. :)

 

MERT ŐK MÁR TUDJÁK...,

 

Hogy mennyivel többet kapnak nálam, mint bárhol máshol, és hogy nálam valóban megtörténnek azok a gyors és várva várt változások, amit máshol csak igérnek. Ezért nekem az a fontos, hogy olyanok legyenek a listán (és CSAK OLYANOK), akiknek fontos, amiket kapnak tőlem.

 

Ezért az alábbi letöltések valóban ingyenesek és nem kell feliratkoznod sem!  

 

AZONBAN...

 

Ha csak egy kicsit is hasonlítasz hozzám és a többi emberhez :), akkor egy idő után bizony elfelejted, hogy hol találtál rá valami jó kis cikkre, videóra vagy egyéb letölhető anyagra. Ezért, én azokon az oldalakon, ahol valami jót találtam, MINDIG feliratkozom. 

 

TUDOD MIÉRT?

 

Azért, mert folyamatosan fejlődni és fejleszteni akarom magam. Abba meg nem fér bele, hogy lemaradok az újdonságokról. Ezért feliratkozom, és legfeljebb nem olvasom el azt, amit küldenek, de legalább az újdonságokról, jó programokról és a legújabb letöltésekről, cikkekről nem maradok le.

 

EZÉRT...,

 

Ha te sem akarsz lemaradni semmiről sem, akkor iratkozz fel, hiszen csak jól jársz vele - ingyenes tartalmakat kapsz, amit nem kötelező elolvasni. 

 

KATTINTS ÉS IRATKOZZ FEL, DE CSAK AKKOR, HA VALÓBAN ÉRDEKEL!

 

Szeretettel, 

Erika

 

Ingyenes ajándékok:

 

Tudatos kommunikáció kvíz

Tudatos kommunikáció 12 pontja 

A jobb vagy a bal agyféltekéd működik-e inkább? 

 

Ingyenes workshop:

 

A férfiak és a nők közötti kommunikációs és viselkedésbeli különbségekről szól az egy órás ingyenes workshop.

  • Mi a kapcsolatok 2 varázsszava, mely  minden kapcsolatot megmenthet?
  • Miért kapcsolgatja a férfi a tv-t?
  • Miért szeretnek a nők vásárolni és a férfiak miért nem?
  • Mit tehetsz, ha férfi párod azt mondja, hogy nincs semmi baja, bár látod, hogy van?

Mindezekre és még sok másra is választ, sőt, megoldást is kapsz az ingyenes workshopon!

 

Kattints ide a további ajándékokért László Erika hivatalos oldalán

 

Hasznosnak találod? Akkor lehet, hogy másnak is az lehet, igaz? Oszd meg bátran! :)

 

 
László Erikáról

A Tudatos Kommunikáció tréningprogram megalkotója László Erika, több, mint 30 éve foglalkozik kommunikációval. Nemzetközi tapasztalattal rendelkező transzformációs instruktor, tanácsadó.


Több száz workshopot tartott Európa, Ázsia és Közép-Amerika területén 3 nyelven, illetve tolmácsolással. Több, mint 30 országból és 5 kontinensről több ezer kliensének és hallgatójának életét változtatta meg az általa létrehozott módszerekkel, programokkal és konzultációkkal.


Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) - a Bruce Lipton oldalán az Energia Pszichológiai módszerekek között ajánlott - a világon egyedülálló, iPad-es applikáción működő intuitív, energetikai coaching rendszer kifejlesztője.  


A hiedelem-átalakító DEMERT Módszer™ és a Numeropátia™ megalkotója, valamint a SzuperTudatos Világ™ nemzetközi hálózat (SuperConscious World®) nemzetközi közösségének társalapítója, szakmai vezetője és a Szuperc Limited (Hong Kong) társtulajdonosa.


A CoachOK tagja.

László Erika könyvei

LélekZenE

SzuperTudatos Csakra kártyák™

Kreatív Coaching kérdések

KULCS a kreatív munkához

Kövess Facebookon is!

Minden jog fenntartva. László Erika transzformáció és kommunikáció instruktor, az Intuyching® - Bruce Lipton weboldalán, az Energia Pszichológiai módszerek között ajánlott - intuitív, energetikai coaching rendszer létrehozójának Tudatos Kommunikáció oldala.

© Szuperc Limited 2024 All rights reserved.  -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Privacy Policy

Impresszum

 

Feliratkozás a Lélekemelő hírlevélre

Iratkozz fel hírlevelemre!