Programok

A programok időpontjáról a hírlevélből értesülhetsz. Regisztrálj most!

Programok

Illetve nézd meg az scc.world oldalon a következő programok menüpontban, hogy indul-e mostanában tréning!

A hirlevélre feliratkozni itt tudsz, azért, mert így minden információt időben megkapsz. (A link átvezet a laszloerika.hu oldalra, László Erika hivatalos oldalára.)

 

 
Tudatos Kommunikáció

Tudatos Kommunikáció

A Tudatos Kommunikációval jobbak lehetnek a kapcsolataid és nagyobb önbizalomra tehetsz szert.
Önérvényesítés nőknek

Önérvényesítés nőknek

Ahhoz, hogy kiálljunk magunkért kellő önbizalommal és megfelelő kommunikációs tudással kell rendelkeznünk, hogy képesek legyünk nőként...
Női szerepek, viselkedési minták

Női szerepek, viselkedési minták

Mi nők sokszor olyan szerepekben, viselkedési minták szerint működünk, amelyeket nagy valószínűséggel a szüleinktől, családi minták...
Tudatos Pénz Teremtés

Tudatos Pénz Teremtés

A Tudatos Pénz Teremtésen szó lesz a hét pénzcsapdáról és a hét pénzfélelemről, hogy ezeket megszüntetve több pénzt és boldogságot okozó...
Női és férfi nyelv, kommunikációs különbségeink

Női és férfi nyelv, kommunikációs különbségeink

Hogyan értsük meg egymást, ha ennyire más a kommunikációnk és a viselkedésünk nőként és férfiként?
László Erikáról

A Tudatos Kommunikáció tréningprogram megalkotója László Erika, több, mint 30 éve foglalkozik kommunikációval. Nemzetközi tapasztalattal rendelkező transzformációs instruktor, tanácsadó.


Több száz workshopot tartott Európa, Ázsia és Közép-Amerika területén 3 nyelven, illetve tolmácsolással. Több, mint 30 országból és 5 kontinensről több ezer kliensének és hallgatójának életét változtatta meg az általa létrehozott módszerekkel, programokkal és konzultációkkal.


Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) - a Bruce Lipton oldalán az Energia Pszichológiai módszerekek között ajánlott - a világon egyedülálló, iPad-es applikáción működő intuitív, energetikai coaching rendszer kifejlesztője.  


A hiedelem-átalakító DEMERT Módszer™ és a Numeropátia™ megalkotója, valamint a SzuperTudatos Világ™ nemzetközi hálózat (SuperConscious World®) nemzetközi közösségének társalapítója, szakmai vezetője és a Szuperc Limited (Hong Kong) társtulajdonosa.


A CoachOK tagja.

László Erika könyvei

LélekZenE

SzuperTudatos Csakra kártyák™

Kreatív Coaching kérdések

KULCS a kreatív munkához

Kövess Facebookon is!

Minden jog fenntartva. László Erika transzformáció és kommunikáció instruktor, az Intuyching® - Bruce Lipton weboldalán, az Energia Pszichológiai módszerek között ajánlott - intuitív, energetikai coaching rendszer létrehozójának Tudatos Kommunikáció oldala.

© Szuperc Limited 2024 All rights reserved.  -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Privacy Policy

Impresszum

 

Feliratkozás a Lélekemelő hírlevélre

Iratkozz fel hírlevelemre!