Női és férfi nyelv, kommunikációs különbségeink

Hogyan értsük meg egymást, ha ennyire más a kommunikációnk és a viselkedésünk nőként és férfiként?

Női és férfi nyelv, kommunikációs különbségeink

 

A férfiak és nők közötti kommunikációs és viselkedési különbségeket megismerve, végre megérthetjük, hogy két különböző nyelven beszélünk, é szinte mindenhez másképp viszonyulunk, másképp gondolkodunk róla és ezért másképp is viselkedünk egy adott helyzetben. Így nem csoda, hogy sokszor nem értjük egymást. Ha ismered ezeket a különbségeket, sokkal könnyebb lesz a másik nemet megérteni és az ő nyelvén  beszélni, ami sokkal harmonikusabb és boldogabb párkapcsolathoz és egyszerűbb kommunikációhoz vezet.

 

IDŐTARTAM: 1 nap (10.00-17.00 óráig egy egyórás ebédszünettel)

 

Nézd meg Mark Gungor humoros és rövid előadását a férfi és a női agy különbözőségeiről:

 

 

Talán te is sokszor érezted már (ha nem, akkor nagyon szerencsés vagy!! :) ), hogy nehéz a másik nem képviselőivel beszélni, beszélgetni vagy bármilyen problémás helyzetben dűlőre jutni. Akár magánügyeket és párkapcsolati problémákat, akár munkahelyi témákat szeretnénk megbeszélni, NEM KÖNNYŰ egymást megérteni. 

 

Beszélgetéseink nagy része sajnos sokszor olyan, mint a "süketek párbeszéde": mindenki mondja a magáét, de senki nem érti meg a másikat. Ez nem csak önbizalom-romboló, hanem kapcsolat-romboló hatással is van mindenkire - függetlenül a kapcsolat jellegétől. 

 

Munkahelyen ez legalább annyira idegesítő és bosszantó, mint otthon.

 

Képzeld csak el, mennyi gondot jelent, mennyi veszekedést, hogy nem érted a másik nemet! Boldogtalan, kudarcba fulladó munkahelyi kapcsolatok és boldogtalan szerelmek, szakítás, válás, szomorúság, és a végén a csonka családban felnövekvő gyerekek...

 

Mit tehetnénk azért, hogy a női és férfi viselkedésbeli és kommunikációs különbségeink ne okozzanak nehézséget és problémát a kapcsolatainkban?

 

A Nő és férfi nyelv kurzuson megismered a férfiak és a nők közötti viselkedési és kommunikációs különbségeket, melyeknek csupán az ismerete is rengeteget segíthet abban, hogy sokkal jobbak legyenek a kapcsolataid és elkerüld az alapvető hibákat! Egy remek alkalom, hogy ne hiányozzon az életedből az, amivel minden férfi-női kapcsolatodat jobbá teheted!

 

Mit mondanak mások erről a kurzusról?

 

Mit vártál ettől a tréningtől?

- A munkahelyemen és a családomon belül a kommunikáció javítását, hogy jobban megértsem a férfiak mire gondolnak.

  

Mennyire teljesültek a várakozásaid?

- Maximálisan, hiszen nemcsak arra jöttem rá hogy a férfiak mennyire máshogyan gondolkodnak, hanem hogy én milyen hibákat követtem el eddig, és mostantól vigyázhatok, hogy én is jobban megértessem magam.

 

Mi az, amit ezen a tréningen tanultál?

- Azt, hogy magam is követtem el hibákat, amikor a férfiakkal kommunikáltam és hogy sokkal türelmesebbnek kell lennem a jövőben. Örülök, hogy most már tudom!

  

Mi az, ami tetszett?

- Szuperek voltak az előadók. Kötetlen hangulatban, szemléletes példákkal értettük meg a különbségeket és sokat tanultunk. A hangulathoz a társaság is hozzájárult, nagyon jól éreztem magam és csak úgy repült az idő.

 

Árvay Angelika borász

 

-------

 

Drága Erika!

 

Veled minden egyes nap maga a feltöltődés, bármikor, bármilyen tanfolyamról van szó. Ez a mondat mindenféle túlzástól mentes! A férfi- női nyelv is tökéletes volt. Nekem már most sokat segített a párkapcsolatomban ez a tréning.

Természetesen nemcsak ez, hanem a kommunikáció tréningekkel együtt, sok minden más lett. Egyébként megdöbbentő mekkora és milyen különbségek vannak a két nem között.

Óriási mázlistának érzem magam, hogy ezzel, ezekkel a tudásokkal, és Veled találkoztam. Nagyon köszönöm. A tréningel kapcsolatban én semmin sem változtatnék, teljesen jó. 

EGYÉBKÉNT MEG, AZ, AMI A SZIVEMBEN VAN, AZ A SOK ÉS MÉRHETETLEN HÁLA, SZERETET, ÉS TISZTELET IRÁNTAD, AZT EGY ELEKTRONIKUS LEVÉL NEM TUDJA VISSZAADNI.

 

MILLIÓ PUSZI!

Duzmath Diána

 

-------

 

Sokat kutattam és olvastam, érdekelt, hogy mi a különbség a két nem között, miért nem tudjuk egymást oly sokszor megérteni. Úgy gondolom, hogy nagyon sok megválaszolatlan kérdésemre adtál magyarázatot, ezzel a zseniális, remek felépítésű, tisztán érthető tréninggel. 

Megtanultam jobban megérteni, elfogadni a férjem viselkedését, férfi családtagjaim hozzáállását, és nem utolsósorban, magam felé is kaptam válaszokat, női minőségemmel kapcsolatban. Eddig is szerettem az életemet, most mégis úgy érzem tisztábban látom, mint ezelőtt az összefüggéseket, ezáltal még szebb! A tréning címe szerintem tökéletes. 

 

Őszinte szeretettel, 

Cserné Izsák Anikó

 

-------

  

Mit vártál ettől a tréningtől?

- Hogy jobban megértem a férfi-női kommunikációt.

 

Mennyire teljesültek a várakozásaid?

- Teljesültek, bár ezt szerintem nem lehet egyik napról a másikra megtanulni, folyamatos odafigyelés és gyakorlás kell. Egyelőre nem látom még, mikor fog ez “zsigerből” jönni, amikor nem kell már odafigyelni minden szavamra és gesztusomra, amikor a párommal beszélgetek...

 

Mi az, amit ezen a tréningen tanultál?

- Hogy mennyi mindent nem megfelelően csinálok.

  

Pirner Alma 

-------

 

Mit vártál ettől a tréningtől?

- Nagyjából voltak elképzeléseim a férfi-női beszéd különbségeiről, kicsit féltem, hogy nem sok újat hallok majd, de reméltem, hogy jobban megérthetem a másik nem nyelvét, és hallok pár ötletet problémák kezelésére.

 

Mennyire teljesültek a várakozásaid?

- Abszolút teljesültek, rengeteg új dolgot tudtam meg.

 

Mi az, amit ezen a tréningen tanultál?

- Sok mindent, de legfőképpen azt, hogy ne sértődjek meg minden apróságon, mert legtöbbször félreértésről van szó, vagyis a másik nem azt hallja ki a mondandómból, amit valójában közölni szeretnék.

 

Á. J. 

-------

 

Mit vártál ettől a tréningtől?

- Nem volt semmi elvárásom, nem fogalmazódtak meg bennem dolgok, amiket “elvártam” volna. Egyszerűen csak vártam a tréninget, és örültem minden egyes mondatnak, amit ott hallottam.

 

Mennyire teljesültek a várakozásaid?

- Teljes mértékben!

 

Mi az, amit ezen a tréningen tanultál?

- Magyarázatot kaptam a férfi és női gondolkodás/tettek különbözőségének okaira, s ezáltal egy másfajta gondolkodásmódot a férfiakkal szemben.

 

D. K. 

------

  

Mit vártál ettől a tréningtől?

- Azt, hogy megtudjam, miért vannak nézeteltérések a férfiak és a nők között.

 

Mennyire teljesültek a várakozásaid?

- Teljesen elégedett vagyok.

 

Mi az, amit ezen a tréningen tanultál?

- Azt, hogy mennyire másként működik egy férfi és egy nő mind agyilag, mind hormonálisan, illetve mik azok a csapda helyzetek, amiket jó minél előbb felismerni és érett felnőtt módjára reagálni rá.

 

Mi az, ami tetszett?

- A mesék és a történetek, különösen az első és a “Piri néni”-s, valamint a csoport hangulata.

 

Cs. J.

------

 

Mit vártál ettől a tréningtől?

- Megértsem a két nyelv közötti különbséget, és eredményesebben tudjak kommunikálni a férfiakkal.

 

Mennyire teljesültek a várakozásaid?

Nagyon, persze a gyakorlati része, ill. a dolgok elsajátítása, begyakorlása még hátra van.

 

Mi az, amit ezen a tréningen tanultál?

- Hogy amit mondok, és amit értenek, hááát... köszönőviszonyban nincs egymással.

 

Mi az, ami tetszett?

- Tetszik a stílus, ahogyan tanítasz, a kedvességed, a lazaságod és a profizmusod, úgyhogy részemről alig várom a folytatást.

 

Á. L.

------

  

Mit vártál ettől a tréningtől?

- Kíváncsi voltam, bevallom, konkrét elvárásom nem volt.

 

Mennyire teljesültek a várakozásaid?

- Nagyonis, mert nem volt ugye listám előtte. Ám, nagyon érdekes felvetéseket és meglátást kaptam a tréning által. Ugyan nem vagyok tipikus nő – Piri néni :) -, azért igen rácsodálkoztam néhány ismerős helyzetre.

 

Mi az, amit ezen a tréningen tanultál?

- Tudatos kommunikáció fontos, mert ’életet’ menthet.

 

Mi az, ami tetszett?

- Anyag, tréner, társaság

 

Sz. Juli

 

 
László Erikáról

A Tudatos Kommunikáció tréningprogram megalkotója László Erika, több, mint 30 éve foglalkozik kommunikációval. Nemzetközi tapasztalattal rendelkező transzformációs instruktor, tanácsadó.


Több száz workshopot tartott Európa, Ázsia és Közép-Amerika területén 3 nyelven, illetve tolmácsolással. Több, mint 30 országból és 5 kontinensről több ezer kliensének és hallgatójának életét változtatta meg az általa létrehozott módszerekkel, programokkal és konzultációkkal.


Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) - a Bruce Lipton oldalán az Energia Pszichológiai módszerekek között ajánlott - a világon egyedülálló, iPad-es applikáción működő intuitív, energetikai coaching rendszer kifejlesztője.  


A hiedelem-átalakító DEMERT Módszer™ és a Numeropátia™ megalkotója, valamint a SzuperTudatos Világ™ nemzetközi hálózat (SuperConscious World®) nemzetközi közösségének társalapítója, szakmai vezetője és a Szuperc Limited (Hong Kong) társtulajdonosa.


A CoachOK tagja.

László Erika könyvei

LélekZenE

SzuperTudatos Csakra kártyák™

Kreatív Coaching kérdések

KULCS a kreatív munkához

Kövess Facebookon is!

Minden jog fenntartva. László Erika transzformáció és kommunikáció instruktor, az Intuyching® - Bruce Lipton weboldalán, az Energia Pszichológiai módszerek között ajánlott - intuitív, energetikai coaching rendszer létrehozójának Tudatos Kommunikáció oldala.

© Szuperc Limited 2024 All rights reserved.  -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Privacy Policy

Impresszum

 

Feliratkozás a Lélekemelő hírlevélre

Iratkozz fel hírlevelemre!