Testbeszéd és non-verbális kommunikáció

A testbeszédünk és a metakommunikációnk sokkal fontosabb, mint az, hogy mit mondunk.

Testbeszéd és non-verbális kommunikáció

A non-verbális kommunikáció a szavak nélküli kommunikációt jelenti, melybe beleértjük a: gesztusokat, a testbeszédet, testtartást, hangsúlyt (intonációt), szemkontaktust és az arckifejezést.

 

Közléseinket, beszédünket (és azt, hogy mások mit fognak érteni abból, amit mondunk) sokkal inkább meghatározza - a kutatások szerint akár 93%-ban i! - a non-verbális, azaz a nem kimondott kommunikáció.

 

A testbeszédünk sokkal fontosabb, mint az, hogy mit mondunk.

 

A Megértő és Én nyelv tréningek részeként megtanulhatod:

  • felismerni saját testbeszéded és intonációd hitelességét
  • rájöhetsz arra, hogy mikor vagy hiteltelen a hangsúlyod vagy a testbeszéded miatt;
  • mások viselkedésének „dekódolását”;
  • és gyakorolhatod azokat a testbeszéd elemeket, melyek fontosak a mindennapi emberi kapcsolatainkban.

 

 



László Erikáról

A Tudatos Kommunikáció tréningprogram megalkotója László Erika, több, mint 30 éve foglalkozik kommunikációval. Nemzetközi tapasztalattal rendelkező transzformációs instruktor, tanácsadó.


Több száz workshopot tartott Európa, Ázsia és Közép-Amerika területén 3 nyelven, illetve tolmácsolással. Több, mint 30 országból és 5 kontinensről több ezer kliensének és hallgatójának életét változtatta meg az általa létrehozott módszerekkel, programokkal és konzultációkkal.


Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) - a Bruce Lipton oldalán az Energia Pszichológiai módszerekek között ajánlott - a világon egyedülálló, iPad-es applikáción működő intuitív, energetikai coaching rendszer kifejlesztője.  


A hiedelem-átalakító DEMERT Módszer™ és a Numeropátia™ megalkotója, valamint a SzuperTudatos Világ™ nemzetközi hálózat (SuperConscious World®) nemzetközi közösségének társalapítója, szakmai vezetője és a Szuperc Limited (Hong Kong) társtulajdonosa.


A CoachOK tagja.

László Erika könyvei

LélekZenE

SzuperTudatos Csakra kártyák™

Kreatív Coaching kérdések

KULCS a kreatív munkához

Kövess Facebookon is!

Minden jog fenntartva. László Erika transzformáció és kommunikáció instruktor, az Intuyching® - Bruce Lipton weboldalán, az Energia Pszichológiai módszerek között ajánlott - intuitív, energetikai coaching rendszer létrehozójának Tudatos Kommunikáció oldala.

© Szuperc Limited 2024 All rights reserved.  -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Privacy Policy

Impresszum

 

Feliratkozás a Lélekemelő hírlevélre

Iratkozz fel hírlevelemre!