Trénerek

Itt azokat a Tudatos Kommunikáció trénereket találod, akiket László Erika, a Tudatos Kommunikáció tréning megalkotója valamint a SzuperTudatos Világ alapítója képzett ki. A trénerek licensz szerződés keretében oktathatják a TUDKO-t.

Trénerek

 

VÁRDAI GABRIELLA

 

Tudatos Kommunikáció, TUDKO-tréner

SzuperTudatos Önfejlesztés™ SCC Instruktor, Executive Mentor (SzuperTudatos Önfejlesztés™)

Okleveles AFT-tanácsadó és tanár

Theta Healing terapeuta

Kineziológus

 

 

Biológusként megtanultam a földi élet működésének alapjait. Legalábbis így gondoltam mindaddig, amíg el nem kezdtem a kicsit alternatívabb, másik oldalt is tanulmányozni, és ízelítőt kaptam a működés hogyanjából is.

 

Biológusi és tanári végzettséggel a hátam mögött, jó pár évig hárítottam az alternatív ismereteket. Majd, amikor elindultam ezen az úton, ráébredtem arra, hogy mindaz, amit az egyetemi oktatásban megismertem, csak egy része az Életnek.

 

Ekkor mélyültem el a „másik oldal” megismerésében. A Lélek es a hozzátartozó tudatszintek alapjait már az út legelején megismertem. Tanultam energetikai hozzáállást a kineziológiának, Feng Shuinak és a Kabbalának köszönhetően, majd elmélyültem a spirituális megközelítésben az SVT-nek köszönhetően, egészen a tanárságig és a romaniai SVT közösség megalapozásáig jutva. 

 

Az SVT spirituális hátteret adott, a Tudatos Kommunikáció pedig ennek a megnyilvánulásaiban tud hatalmas segitséget nyújtani. És annyira jó kommunikálni tanítani az embereket!

 

A Tudatos Pénz Teremtés tanársága meghozta azt az élményt, hogy minden tanfolyamon alkalmam van szemtanúja lenni annak, hogy az amúgy önmagukat kőkemény materialistának valló emberek is mennyire lazán tudnak a sajat Lelkükkel elmélyülten dolgozni.

 

2014 végén mindezt megkoronázta a Szupertudatos Kommunikáció. A Szupertudatos Kommunikáció mára a Szupertudatos Önfejlesztés™ nevet viseli - SSC -, igy még inkább kihangsúlyozva a rendszer segítői hozzáállását.Csodálatosan összefogja az eddigieket és teszi ezt egy olyan könnyeden alkalmazható köntösben, hogy akár egy gyerek is könnyedén megérti.

  

Terapeutaként és tanárként hiszem és vallom, hogy minden segítő foglalkozás esetén szükség volna a Tudatos Kommunikációra. Lehet valaki fantasztikus szakember, ugyanakkor  kommunikációs készség és ismeretek nélkül nagyon nehezen lehet valakiből jó terapeuta vagy tréner.

 

És mivel nagyon nagy szükség van jó terapeutákra és oktatókra, szeretnélek meghívni benneteket a TUDKO megismerésére!

 
Tudatos Kommunikációról

A Tudatos Kommunikáció tréningek megalkotója László Erika, aki több, mint 25 éve foglalkozik kommunikációval.

24 országból és 4 kontinensről több ezer kliensének és hallgatójának életetét változtatta meg az általa létrehozott tréningekkel, módszerekkel és konzultációkkal.

Egy teljesen egyedi önfejlesztő, védjegyeztetett coaching rendszer, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ kifejlesztője, a SzuperTudatos nemzetközi hálózat megalapítója és a Szuperc Limited (Hong Kong) társtulajdonosa.

László Erika könyvei
Kövess Facebookon is!

Minden jog fenntartva. László Erika coach, tréner, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának Tudatos Kommunikáció oldala

© Szuperc Limited 2019 All rights reserved  -  Hosted by Orangewebsite.com (Iceland)  -

 Privacy Policy

 

Feliratkozás a Lélekemelő hírlevélre

Iratkozz fel hírlevelemre!