Tudatos Pénz Teremtés tréning

A Tudatos Pénz Teremtés tréningen szó lesz a hét pénzcsapdáról és a hét pénzfélelemről, hogy ezeket megszüntetve több pénzt és boldogságot okozó dolgokat teremts magadnak.

Tudatos Pénz Teremtés tréning

IDŐTARTAM: 2 nap (10.00-17.30 óráig egy egyórás ebédszünettel)

A tréning árát, helyszínét és pontos iőpontját ezen a linken tudod megnézni.

 

Vajon tudod-e milyen mélyen rejlő titkok vannak benned a pénzt és a teremtést illetően?

 

Talán neked is van a pénzzel, esetleg a teremtéssel problémád.

Aggódsz azon:

 • hogy, van, vagy nincs...,
 • hogy lesz-e elég...,
 • hogy miből fizeted ki..., ogy jóba fektetted-e be... ?

 

Nos, ha Te is "harcolsz" az elemekkel, tudd, hogy nem Te vagy az egyetlen, akinek a pénzzel (és a teremtéssel) baja van... És az, hogy valakinek gondja van a pénzzel, még attól sem függ, hogy sok van-e belőle vagy kevés.

 

A problémák gyökere ugyanis nem az, hogy mennyi van a pénzből, hanem az, hogy milyen a kapcsolatunk vele.

 

Úgy tűnik a pénzzel szinte senki sincs “jóban”...

 

Nagyon kevesen tudnak negatív érzelmek nélkül beszélni és gondolkodni róla. Így aztán bánni is nehéz vele, hiszen ha valamit “nem szeretünk”, vagy aggódást, netán fájdalmat okoz, akkor ezeket a dolgokat szeretjük “elkerülni”. Ez a taktika azonban nem segít megoldani a pénzzel kapcsolatos problémáinkat!

 

A pénzhez csatolt gondolatok és érzések a családból, a gyerekkorból (is) származnak, és tudattalanul is befolyásolják a mai viselkedésünket és viszonyunkat a pénzhez, és ezzel gátolják, hogy “békében”, harmóniában legyünk vele. No és persze azt is, hogy annyi legyen  belőle, amivel elégedettek vagyunk! A két napos Tudatos Pénz Teremtés tréningen megtanulhatod szeretni és teremteni a pénzt, amellett, hogy sok egyébre is rájöhetsz. :)

 

Mire lesz a Tudatos Pénz Teremtés tréning neked jó?

 • Képes leszel felismerni családi mintáid, melyek mind a mai napig hatnak rád.
 • Megismerheted a pénzhez kapcsolódó hiedelmeid.
 • Gyakorlatokat kapsz, melyekkel elősegítheted, hogy gondtalanabb legyen a kapcsolatod a pénzzel.
 • Barátságot köthetsz a pénzzel, hogy annyit teremts belőle, amennyit csak szeretnél!
 • Megismered a teljes teremtési folyamatot.

 

Miről lesz szó a Tudatos Pénz Teremtés tréningen?

Pénz tréning tematika

 

Nézd meg a gödöllői Szent István egyetem pénzpszichológia hallgatóinak tartott előadásomat az 5 pénzcsapdáról! Ugyan ma már 7 pénzcsapdát, sőt a 7 pénzfélelmet is tanítom, sőt át is alakítjuk a tréning során, de már az öt ismerete is sokat segíthet!

(Az előadás első kb. 20 percében Mészáros Aranka, az egyetem docense beszél és vezeti be az egésznapos pénzről szóló előadássorozatot.

 

Olvasd el, mennyit kaptak mások a Tudatos Pénz Teremtés tréningtől:

Hallgatói visszajelzések a Tudatos Pénz Teremtés tréningről

 

Miért érdemes eljönnöd a Tudatos Pénz Teremtés tréningre - Az egyik résztvevő véleménye:

 • Teljes mértékben a várakozásaim szerint teljesült minden, illetve talán még túl is teljesített az előadó :). Minden perce izgalmas volt a tréningnek, az elméleti részek és a feladatok is teljesen lekötötték a figyelmemet, úgy elrepült az idő, hogy észre sem vettem. 
 • A tréning levezetése szempontjából is csillagos ötöst tudnék adni, minden gördülékenyen ment és a hangulat nagyon kedves, baráti volt, feszélyezettség nélkül. Nagyon hasznosak a technikák, amik elhangzottak, illetve arra is rádöbbentem hogy mi az, amit eddig nem helyesen alkalmaztam. 
 • Úgy érzem én nagyon sokat köszönhetek Erika blogjának (Lélekemelő), hiszen ez a most nagyon jó alapnak bizonyult, amire lehet építkezni. Ráadásul az eddig hallottakat, olvasottakat sikerült rendszerben látnom, és rácsodálkoztam néhány nagyon egyszerű dologra, hogy tényleg működhet és eddig nem is gondoltam.
 • Rengeteg információt és gyakorlatot kaptunk, amit mindenkinek magában kell megemésztenie és a pénzteremtésben alkalmaznia, de biztos vagyok benne, hogy ha hisszük és nap mint nap a tanultak szerint élünk, akkor működik! 
 • Tetszett a tréning felépítése, az elmélet és a gyakorlat váltakozása, így soha nem unatkoztunk. Személy szerint nagyon örültem, hogy meditációval kezdtünk, hiszen ez teljesen ráhangolt az egész tréningre. 
 • Én mindenkinek ajánlani fogom, akinek szüksége van rá, és szeretnék Erika minden tréningjére eljutni! :) Árvay Angelika, borász

  

Hallgatói visszajelzések a Tudatos Pénz Teremtés tréningről

 

Jelentkezz, nézd meg, hogy mikor indul a következő Tudatos Pénz Teremtés tréning!

 
László Erikáról

A Tudatos Kommunikáció tréningprogram megalkotója László Erika, közel 30 éve foglalkozik kommunikációval. Nemzetközi tapasztalattal rendelkező transzformációs instruktor, tanácsadó.


Több száz tréninget tartott Európa, Ázsia és Közép-Amerika területén 3 nyelven, illetve tolmácsolással. 25 országból és 5 kontinensről több ezer kliensének és hallgatójának életetét változtatta meg az általa létrehozott tréningekkel, módszerekkel és konzultációkkal.


A SzuperTudatos Önfejlesztés™ (SuperConscious Self-Coaching™) védjegyeztetett, a világon egyedülálló, iPad-es applikáción működő intuitív coaching rendszer kifejlesztője.  


A hiedelem-átalakító DEMERT Módszer™ és a Numeropátia™ megalkotója, valamint a SzuperTudatos Világ™ nemzetközi hálózat (SuperConscious World™) nemzetközi közösségének társalapítója, szakmai vezetője és a Szuperc Limited (Hong Kong) társtulajdonosa.


A CoachOK és a Wellness Universe tagja.

László Erika könyvei

LélekZenE

SzuperTudatos Csakra kártyák™

Kreatív Coaching kérdések

KULCS a kreatív munkához

Kövess Facebookon is!

Minden jog fenntartva. László Erika transzformáció és kommunikáció instruktor, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának Tudatos Kommunikáció oldala

© Szuperc Limited 2021 All rights reserved.  -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Privacy Policy

Impresszum

 

Feliratkozás a Lélekemelő hírlevélre

Iratkozz fel hírlevelemre!