Önérvényesítés nőknek

Ahhoz, hogy kiálljunk magunkért kellő önbizalommal és megfelelő kommunikációs tudással kell rendelkeznünk, hogy képesek legyünk nőként önérvényesíteni az igényeinket.

Önérvényesítés nőknek

Az Önérvényesítés nőknek tréningen önismeret, önbizalom, és önértékelés, önérvényesítés (asszertivitás) fejlesztő kommunikációs és egyéb gyakorlatokkal, és az Én nyelv kommunikációs tréning további részleteivel foglalkozunk.

 

Időtartam: 2 nap (10.00-18.00 óráig egy egyórás ebédszünettel)

Az Önérvényesítés nőknek tréning árát és pontos időpontját az SCCWORLD oldalon a következő tanfolyamoknál találod. (Ha nincs meghirdetett tréning, érdeklődj nálunk!)

Ne felejtsd: az önbizalmad, önérvényesítésed, az egészséged messze többet ér, mint a tréning ára!

 

Mi az önbizalom?

A belső biztonság érzése. Azé a biztonságé, hogy tudod, ki vagy valójában, és mit tudsz a világnak ajánlani. Az értékesség és érdemesség érzése.

 

Mi alkotja az önbizalmat? 

A korábbi sikerek és a meggyőződés, hogy tudunk tanulni a kudarcainkból.

A valódi siker belülről fakad és független a külső körülményektől!

 

Mi az önbizalom mögötti igény?

Az, hogy merjünk dönteni, azaz ne féljünk döntési helyzetekben, és merjük vállalni a  döntésünk felelősségét és következményeit.

A következményektől való félelem megbénít a döntési helyzetekben.

Szükségünk van arra, hogy tudjuk, képesek vagyunk helyesen dönteni.

 

Önbizalomhoz kapcsolódó tévhit:

Az önbizalommal teli embernek nincsenek sikertelenségei.

Minden ember szembesül időnként kudarccal, csak van, aki ezekből képes tanulni és legközelebb már nem követi el azokat a hibákat, melyek a bukáshoz vezettek. Persze vannak olyan emberek is, akik újra és újra ugyanazokba a dolgokba "futnak bele".

 

Hogyan tehetsz szert nagyobb önbizalomra?

 • Fogadd el és tiszteld a világ megváltozhatatlan külső tényeit! (Nincs dolgod a felkelő Nappal, a mások véleményével - ezeken kár bosszankodnod.)
 • Tanulj a kudarcokból és értékeld őket! (Így látni fogod: mi az, amire képes vagy és mi az, amire nem – megismered önmagad, tárgyilagosan, a tények alapján fogod tudni magad értékelni.)
 • Vágj bele a feladatba, ha úgy látod, hogy képes vagy megoldani, hagyd el a bizonytalanságaid!
 • Ha egy külső erőtől (pl.: más véleményétől) teszed függővé a saját értékelésedet, jó érzéseidet – akkor másoktól leszel (dicséret) függő!
 • Te értékeld magad a tények alapján – ne mások véleményére alapozz. (Mások véleményét hallgasd meg, és értékeld érzelmek, indulatok nélkül!)

 

Önbizalom növelő feladatok

Csinálj meg olyan dolgokat, amit eddig nem csináltál még soha – mert úgy gondoltad, hogy ez neked nem megy, például:

 • hátulról parkolni 
 • főzni, takarítani, gyerekre felügyelni (pelenkázni, etetni stb.)
 • villanykörtét cserélni
 • nemet mondani egy olyan helyzetben, amikor eddig igent mondtál, pedig nem volt hozzá kedved
 • egy olyan tevékenységbe kezdeni, amit eddig halogattál
 • elintézni valamit, amit eddig mindig valaki másra bíztál
 
László Erikáról

A Tudatos Kommunikáció tréningprogram megalkotója László Erika, közel 30 éve foglalkozik kommunikációval. Nemzetközi tapasztalattal rendelkező transzformációs instruktor, tanácsadó.


Több száz tréninget tartott Európa, Ázsia és Közép-Amerika területén 3 nyelven, illetve tolmácsolással. 25 országból és 5 kontinensről több ezer kliensének és hallgatójának életetét változtatta meg az általa létrehozott tréningekkel, módszerekkel és konzultációkkal.


A SzuperTudatos Önfejlesztés™ (SuperConscious Self-Coaching™) védjegyeztetett, a világon egyedülálló, iPad-es applikáción működő intuitív coaching rendszer kifejlesztője.  


A hiedelem-átalakító DEMERT Módszer™ és a Numeropátia™ megalkotója, valamint a SzuperTudatos Világ™ nemzetközi hálózat (SuperConscious World™) nemzetközi közösségének társalapítója, szakmai vezetője és a Szuperc Limited (Hong Kong) társtulajdonosa.


A CoachOK és a Wellness Universe tagja.

László Erika könyvei

LélekZenE

SzuperTudatos Csakra kártyák™

Kreatív Coaching kérdések

KULCS a kreatív munkához

Kövess Facebookon is!

Minden jog fenntartva. László Erika transzformáció és kommunikáció instruktor, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának Tudatos Kommunikáció oldala

© Szuperc Limited 2021 All rights reserved.  -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Privacy Policy

Impresszum

 

Feliratkozás a Lélekemelő hírlevélre

Iratkozz fel hírlevelemre!