Női szerepek, viselkedési minták

Mi nők sokszor olyan szerepekben, viselkedési minták szerint működünk, amelyeket nagy valószínűséggel a szüleinktől, családi minták hatására, megfelelési kényszerből, elvárások miatt „vettünk a nyakunkba”.

Női szerepek, viselkedési minták

 

Tréning csak nőknek!

Megtanulhatod felismerni saját „működési módodat” a különböző helyzetekben, és ha már tudod, mi az, ami nem válik a hasznodra, akkor a Tudatos Kommunikáció elsajátításával tudsz rajta változtatni.

Ezen az alkalmon sokat beszélgetünk, de tudjuk, nekünk, nőknek ez nem probléma... :)

Időtartam: 1 nap (10.00-18.00 óráig egy egyórás ebédszünettel)

 

Milyen női szerepek, viselkedési minták okoznak gondot a párkapcsolatban?

A Női szerepek, viselkedési minták  tréningen ezeket a szerepeket végigbeszéljük, és mindegyikre kapsz megoldást is.

A párkapcsolatban működő, problémát okozó női szerepkörök:

  • Anya
  • Megmentő - Nevelő
  • Áldozat - Üldöző
  • Mártír
  • Önmagát lekicsinylő
  • A butuska kislány - A szőke nő

 

Jelentkezz egy tréningre, nézd meg, hogy mikor indul a következő! (A Női szerepek, viselkedési minták tréning időpontját és árát a linken találhatod. Ha nincs kiírt tréning, vedd fel velünk a kapcsolatot!)

 
László Erikáról

A Tudatos Kommunikáció tréningprogram megalkotója László Erika, több, mint 30 éve foglalkozik kommunikációval. Nemzetközi tapasztalattal rendelkező transzformációs instruktor, tanácsadó.


Több száz workshopot tartott Európa, Ázsia és Közép-Amerika területén 3 nyelven, illetve tolmácsolással. Több, mint 30 országból és 5 kontinensről több ezer kliensének és hallgatójának életét változtatta meg az általa létrehozott módszerekkel, programokkal és konzultációkkal.


Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) - a Bruce Lipton oldalán az Energia Pszichológiai módszerekek között ajánlott - a világon egyedülálló, iPad-es applikáción működő intuitív, energetikai coaching rendszer kifejlesztője.  


A hiedelem-átalakító DEMERT Módszer™ és a Numeropátia™ megalkotója, valamint a SzuperTudatos Világ™ nemzetközi hálózat (SuperConscious World®) nemzetközi közösségének társalapítója, szakmai vezetője és a Szuperc Limited (Hong Kong) társtulajdonosa.


A CoachOK tagja.

László Erika könyvei

LélekZenE

SzuperTudatos Csakra kártyák™

Kreatív Coaching kérdések

KULCS a kreatív munkához

Kövess Facebookon is!

Minden jog fenntartva. László Erika transzformáció és kommunikáció instruktor, az Intuyching® - Bruce Lipton weboldalán, az Energia Pszichológiai módszerek között ajánlott - intuitív, energetikai coaching rendszer létrehozójának Tudatos Kommunikáció oldala.

© Szuperc Limited 2023 All rights reserved.  -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Privacy Policy

Impresszum

 

Feliratkozás a Lélekemelő hírlevélre

Iratkozz fel hírlevelemre!